Lägesrapport den 21 december 2013 – Tidig julklapp- Vår ansökan är beviljad

Info till medlemmarna i Fiber i Vad ekonomisk förening 2013-12-21

Länsstyrelsen har den 5 december 2013 beviljat vår bidragsansökan. Man brukar ju säga att trägen vinner och så är det i detta fall. Styrelsen har lagt ner mycket tid och kraft för att nå hit men nu är vi där i alla fall.

För att kunna fortsätta vårt arbete måste nu ett antal beslut tas i föreningen, beslut om höjning av insatskapital, beslut om byggstart och underskrift av anslutningsavtal och därför har styrelsen beslutat att hålla en extra föreningsstämma söndagen den 2 februari 2014 kl.15:00.  OBS! Det kommer en särskild kallelse till den extra stämman men boka gärna in denna dag redan nu. Det är viktigt att vi blir många på stämman.

VI VÄLKOMNAR FLER SOM MEDLEMMAR SÅ FORTSÄTT REKRYTERINGEN!

Du som ännu inte är medlem fyll i formuläret under fliken ”Bli medlem” och betala in 250 kr på vårt bankgironr. 888-5725.

Styrelsen önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Kommentarer inaktiverade.